20150203185925-beyonce

Cum o antreprenoare a convins-o pe Beyonce sa investeasca in start-up ei?

Posted on Posted in Info Zone

20150203185925-beyonce

Articol preluat partial de pe situl http://forbes.com

In ceea ce priveste investitorii celebri, Beyonce Knowles poate fi considerata Sfantul Graal. Superstarul este una dintre cele mai bogate femei self-made, conform Forbes, si jumatatea uneia dintre cele mai bine platite cupluri din Entertainment.

Ea este de asemenea o perfectionista….Nu isi pune numele pe orice vechitura. Are propria linie vestimentara sport, Ivy Park, si un serviciu de catering cu mancare vegana, lansat impreuna cu trainerul ei…

Saptamana trecuta start-up-ul de sucuri presate la rece WTRMLN WTR ( pronuntat  ‘watermelon water’) anunta ca Queen Bey a venit la bordul investitorilor.

Tranzactia a durat mai bine de doi ani, conform fondatoarei companiei, Jody Levy. Fost Director de Creatie care a conceput ideea de suc de pepene, dupa ce a aflat ca sute de mii de tone de fructe sunt aruncate anual…. « Sunt lanuri intregi de pepeni deliciosi si perfecti din punct de vedere nutritional, insa sunt diformi sau arsi de soare. »….

Echipa lui Beyonce a recunoscut faptul ca atat Beyonce, cat si Levy, ambele isi exprima dorinta de a promova o viata curata, sanatoasa. « Le-a placut ca este vorba de o femeie antreprenor. Ca este un brand distractiv si sexy- ca al ei »….

Articol integral pe http://www.forbes.com/sites/clareoconnor/2016/05/10/how-one-entrepreneur-convinced-beyonce-to-invest-in-her-startup/?linkId=24344530#1fa398c12e17